Tuesday, December 28, 2004


Inkognito konci. TO JSME MY! Posted by Hello

Cil cesty

jo.. tohle jsme zapomeli napsat - kam ze to vlastne "hopkame"? no, vyrazime z prahy, mirime na jihozapad, nas kurs je smerovan na gibraltar. jdeme pesky, se stanem, spacakem a batohem na zadech. mame pred sebou docela peknou streku - mozna kolem sveta, mozna jen tak, kudy nas nohy povedou. jiz nyni se tesime, az po vsech tech afrikach, jiznich ci severnich amerikach, ostrovech, australii, asii a rusku budeme prekracovat od bratislavy vysocinu a pred sebou uvidime prahu. na cestu se vydavame pravdepodobne 15. ledna 2005.

zmatky s vypovedi, elektronika, ztrata GPS

tak jsem si zase pomohl... svoji vypoved jsem si pravdepodobne moc neprohledl, takze misto 31.12.2004 jsem tam napsal 31.1.2005. Jsem to ale hlava dubova, mozna to bude znamenat spozdeni s odchodem, snad to ale nejak doresime bez problemu. Alespon vim, ze priste je lepsi nepouzivat cizi vypovedi jako vzor :-)

no.. jinak Paja uz ma novy telefon, nokii 8310. S baterkou 1200mAh by mela vydrzet podstatne dele nez vyrobcem udavanych 400 hodin (pri 750mAh baterii). Takze vybava na cestu vypada nasledovne: psion 5mx, nokia 8310, emgeton toplux mp3+radio (ja), palm zire 72, nokia 8310 (paja). Oproti puvodnimu planu nemame s sebou GPS. Nase Garmin Vista se ZTRATILA. Hledame uz 14 dni, vsude mozne, nic, nic, nic! Nastesti jsme dostali peknou buzolu, tak snad alespon ta nam trosku pomuze ;-(.


TOPlist